La coral troba una directora!

La Coral BQB dona la benvinguda a la Lourdes Garcia

Estudis

La Lourdes Garcia va iniciar els seus estudis musicals al Conservatorio Municipal de Carballo, A Coruña. Va estudiar Magisteri Musical a la Universitat Autònoma de Barcelona, on va formar part del cor durant 6 anys. Ha rebut classes de direcció coral de Poire Vallvé i Pau Jorquera i ha fet el nivell B del curs de direcció coral de la FCEC amb en Pere Lluís Biosca, Jordi Lluch i Xavier Sans.

Ha estudiat tècnica vocal amb Eduardo Ríos, Isabel del Llano, Maria Josep Besson, ha estudiat EVTS nivell I, II i avançat amb Viv Manning, Helen Rowson i Paul Farrington, i des de 2007 estudia amb Daniel Anglès i Susanna Domènech a l’escola AULES, on també es forma a nivell actoral. Ha rebut Master Classes d’interpretació de cançons de Susan Egan, Julie Atherton, Paul Harvard i Ratan Jhaveri.

 

Trajectòria Professional

 Ha impartit classes de iniciació musical, cant, i teatre musical a l’escola Praeludium de Sabadell, de cant coral a l’escola Voramar i des de l’any 2007 fa classes de teoria i habilitats musicals, cant coral, cant i piano a AULES. Actualment també imparteix classes al grup de teatre musical infantil de l’Espai Escènic de Sant Quirze i porta la direcció musical del grup Senior de teatre musical a Escènics Sabadell.

Ha dirigit la Coral Infantil Estel de Paper de Sant Quirze del Vallès,el Selectiu de Cantaires de la Barceloneta, el cor Praeludium, la Coral La Unió Santcugantenca, i actualment dirigeix la Coral Talia de Sabadell, la Societat Coral Il·lustració Artística de Sant Quirze del Vallès (on també hi imparteix classes de tècnica vocal i interpretació de cançons) i el cor Dríade Grup Vocal de Terrassa. Ha realitzat diversos tallers d’interpretació de cançons a corals i grups vocals. Des de l’estiu passat forma part de l’equip tècnic de la Federació Catalana d’Entitats Corals.

Com a actriu-cantant ha realitzat concerts individuals i com a solista de concerts corals, ha participat a l’espectacle R.I.P. un funeral musical, de la companyia El Somni de Copèrnic. Ha format part de l’elenc de la producció oficial de Sister Act, el musical al teatre Tívoli de Barcelona, a la gira per diverses ciutats d’Espanya i a la temporada al Teatro Nuevo Alcalá de Madrid. El nadal passat va col·laborar amb els Amics de la Música de Sant Quirze realitzant el concert de Nadal per recaptar fons per la Marató de TV3.

Recentment ha rebut el Primer Premi Josep Brossa, atorgat per l’Associació d’Amics de la Música de Sant Quirze i altres entitats culturals del poble.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada