Contacta

657b

Actualment ens fan falta més veus masculines, pel que la prova de noves veus com Tenor, Baríton i/o Baix està oberta tot l’any fins que es digui ho contrari. En canvi, per la prova de noves veus femenines com Soprano, Mezzo i/o Contralt aquesta está programada pels mesos de gener i/o setembre de cada any.

Si et ve de gust cantar GÒSPEL amb nosaltres, et proposem aprenguis una d’aquestes dues senzilles cançons que tenim en el repertori, tot utilitzant el material que trobaràs en els enllaços que a continuació et proposem.

AMEN: Cançó d’escalfament de veu i com a motivació espiritual

THANK YOU LORD: Cançó d’acció de gràcies

Revisa el material que trobaràs separat per corda i selecciona aquella corda en la que et trobis més còmode. Un cop apresa la cançó envia’ns un correu indicant la cançó i corda per tú seleccionada.

Un cop rebuda la teva proposta, ens posarem en contacte amb tú per que la nostra directora Lourdes García et faci la prova de veu i finalment decideixi la corda més adient on allotjar-te a la coral.

Per a qualsevol tipus de petició i/o consulta la pots fer o bé, omplint el següent formulari:

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Avís legal: De conformitat amb el que estableix la normativa en matèria de protecció de dades de caràcter personal, us informem que l’entitat Bellaquirzeband es fa responsable de les dades aquí recollides, amb el consentiment dels usuaris. Tenen la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos entre l’entitat i els usuaris del web, o per atendre una sol·licitud de participació a les activitats. Les dades no seran comunicades a tercers, sense una autorització expressa dels interessats, i es conservaran com a mínim mentre es mantingui la relació com usuari del servei, o durant el termini que legalment sigui obligatòria la seva conservació.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, limitació o oposició del tractament, cancel·lació o portabilitat de les dades, tot fent servir l’adreça de correu electrònic coral@bellaquirzeband.cat. Si premeu el botó “Envia” esteu manifestant la conformitat amb el present avís legal.

Podeu tenir més informació sobre Protecció de Dades Personals a la Política de Privacitat publicada al propi web de la Bellaquirzeband.

o bé, pots enviar-nos un correu electrònic a l’adreça de sota:

coral@bellaquirzeband.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada