Qui som

Qui som

Directora

La Lourdes Garcia va iniciar els seus estudis musicals al Conservatorio Municipal de Carballo, A Coruña. Va estudiar Magisteri Musical a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estudiat tècnica vocal amb Eduardo Ríos, Isabel del Llano, Maria Josep Besson, Viv Manning, Helen Rowson i Paul Farrington. Des de 2007 estudia amb Daniel Anglès i Susanna Domènech a l’escola AULES, on també es forma a nivell actoral. Ha rebut Master Classes d’interpretació de cançons de Susan Egan, Julie Atherton, Paul Harvard i Ratan Jhaveri. Com a actriu-cantant ha realitzat concerts individuals i com a solista de concerts corals, ha participat a l’espectacle R.I.P. un funeral musical, de la companyia El Somni de Copèrnic. Ha format part de l’elenc de la producció oficial de Sister Act, el musical al teatre Tívoli de Barcelona, a la gira per diverses ciutats d’Espanya i a la temporada al Teatro Nuevo Alcalá de Madrid. Ha realitzat diversos tallers d’interpretació de cançons a corals i grups vocals. Des de l’estiu passat forma part de l’equip tècnic de la Federació Catalana d’Entitats Corals.

Ha rebut classes de direcció coral de Poire Vallvé, Pau Jorquera, Pere Lluís Biosca, Jordi Lluch i Xavier Sans. Ha impartit classes de iniciació musical, cant, i teatre musical a l’escola Praeludium de Sabadell, de cant coral a l’escola Voramar. Fa classes de teoria i habilitats musicals, cant coral, cant i piano a AULES. També fa classes al grup de teatre musical infantil de l’Espai Escènic de Sant Quirze i porta la direcció musical del grup Senior de teatre musical a Escènics Sabadell.

Ha dirigit la Coral Infantil Estel de Paper de Sant Quirze del Vallès, el Selectiu de Cantaires de la Barceloneta, el cor Praeludium, la Coral La Unió Santcugantenca, i actualment dirigeix la Coral Talia de Sabadell, la Societat Coral Il·lustració Artística de Sant Quirze del Vallès. i el cor Dríade Grup Vocal de Terrassa.

Recentment ha rebut el Primer Premi Josep Brossa, atorgat per l’Associació d’Amics de la Música de Sant Quirze i altres entitats culturals del poble.

 

Músics

 

 

Baix: Jordi Espigulé

Bateria: Jordi Pascual

Teclat: Jordi Valls

 

Sonorització: Andreas Manz

 

Sopranos

Fina Rico, [], Mari Carmen Valverde, Elvira Rusinés
[]
(Sense foto: Lourdes Espinal, Anna Subirana, Coral Pérez)

Contralts

Paki López, Esther Pla, Carolina Castellazzo, Desiree Tomás, [], Roser Muñoz

Tenors

[], [], []
Josep Serra, [], Josep Gabriel, []
(Sense foto: Gonzalo García, Jordi Rodrigo)

Baixos/Barítons

[], Pedro Pérez, Oriol Doñate, [], Andreas Manz, Jordi Gené, Eugeni del Carmen
[], [], [], []
(Sense foto: Jordi Pastalle)

Fotografíes: Marc González Graupera