Qui som

Qui som

Directora

La Lourdes Garcia va iniciar els seus estudis musicals al Conservatorio Municipal de Carballo, A Coruña. Va estudiar Magisteri Musical a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estudiat tècnica vocal amb Eduardo Ríos, Isabel del Llano, Maria Josep Besson, Viv Manning, Helen Rowson i Paul Farrington. Des de 2007 estudia amb Daniel Anglès i Susanna Domènech a l’escola AULES, on també es forma a nivell actoral. Ha rebut Master Classes d’interpretació de cançons de Susan Egan, Julie Atherton, Paul Harvard i Ratan Jhaveri. Com a actriu-cantant ha realitzat concerts individuals i com a solista de concerts corals, ha participat a l’espectacle R.I.P. un funeral musical, de la companyia El Somni de Copèrnic. Ha format part de l’elenc de la producció oficial de Sister Act, el musical al teatre Tívoli de Barcelona, a la gira per diverses ciutats d’Espanya i a la temporada al Teatro Nuevo Alcalá de Madrid. Ha realitzat diversos tallers d’interpretació de cançons a corals i grups vocals. Des de 2018 es membre de l’equip tècnic de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC).
Ha rebut classes de direcció coral de Poire Vallvé, Pau Jorquera, Pere Lluís Biosca, Jordi Lluch i Xavier Sans.
Ha impartit classes de iniciació musical, cant, i teatre musical a l’escola Praeludium de Sabadell, de cant coral a l’escola Voramar, classes de teoria i habilitats musicals, cant coral, cant i piano a AULES, i també al grup de teatre musical infantil de l’Espai Escènic de Sant Quirze i va portar la direcció musical del grup Senior de teatre musical a Escènics Sabadell.
Ha dirigit la Coral Infantil Estel de Paper de Sant Quirze del Vallès, el Selectiu de Cantaires de la Barceloneta, el cor Praeludium, la Coral La Unió Santcugantenca, i la Coral Talia de Sabadell; i actualment dirigeix el cor Dríade Grup Vocal de Terrassa, la Societat Coral Il·lustració Artística de Sant Quirze del Vallès, Veu de Dones de Sant Quirze i Athene Noctua Grup vocal de Sant Quirze, a banda de la BQB.
L’any 2018 va rebre el primer Premi Musical “Josep Brossa “ atorgat per l’Associació d’amics de la Música de Sant Quirze i altres entitats culturals de la població així com l’any 2020 va ser guardonada amb el Premi Mussol de Sant Quirze.

Teclat

En Ferran Mir va iniciar els estudis de piano amb 10 anys com una extraescolar de la seva escola. Des d’aleshores ha anat passant per diferents centres d’ensenyament musical i actualment està al segon curs dels estudis superiors d’interpretació de piano al Conservatori Superior de Música del Liceu. Està implicat en el poble a través de diferents espais: a part d’acompanyar la BellaQuirzeBand, canta al Cor Jove de la Societat Coral Il·lustració Artística “Athene Noctua” i també és monitor de l’Esplai la Flama.

Baix

En Jordi Espigulé ha estudiat baix, guitarra i llenguatge musical al taller de músics de Barcelona, a l´Aula de Música moderna de Barcelona i a l’Escola Bcn Fusió. Més de 25 anys d’experiència com a músic de sessió o de directe en moltes formacions de variat estil, algunes de les quals són: Orquestra Barna Express, Orquestra Deluxe, Orquestra Impakto, Orquestra SaborSabor, Grup de merengue i bachata Los Sabrosos de la Bachata, Grups de country Amos Moses i Crazy Dreams, baixista i cofundador del grup Tribut a Sau (Tornem a Sau), baixista de la banda de Pep Sala amb la participació en els directes i la gravació dels seus dos últims discos.
Actualment: Baixista de sessió en varies formacions de Gòspel com Bella Quize Band, Gòspel Gràcia i Pop/Rock. Baixista i cofundador de Sacher’s Band i del grup tribut a Sopa de Cabra (Malparits).

Bateria

En Noel Macías va començar a tocar la bateria per la primavera de 2010 (als 7 anys), i va fer unes quantes classes fins al final del curs. A l’inici del curs següent va començar a fer classes particulars a l’escola de música de Sant Quirze, durant un parell d’anys i a partir d’allà va anar aprenent pel seu compte, amb algún altre curs puntual de classes.
Als 16 anys va començar a aprendre a tocar el piano i a composar, i durant la quarentena del 2020 va aprendre a tocar la guitarra i el baix.
Actualment és el bateria de Cherry Jane, una banda de punk-rock i pop-punk que van formar en 2022. Han tocat en ocasions com les Festes de Gràcia (BCN) o la Festa Major de Sant Quirze, i compten amb vàries cançons a Spotify.

Sonorització

Andreas Manz

Sopranos

Jacqueline Cano, Xell Faus, Salut Cladellas, Montse Pérez, Elvira Rusinés, Mari Carmen Valverde, Fina Rico
Yolanda Povedano
(Sense foto: Lourdes Espinal, Coral Pérez, Àngels Torner, Eva Mª Bueno)

Contralts

Montse Grau, Marta Casas, Eva Martínez, Roser Muñoz, Esther Pla, Herminia Solé, Montse Pérez, Paki López, Desiree Tomás, Carolina Castellazzo
Maria Ysàs
(Sense foto: Mercè Faus, Eva Iglesias)

Tenors

Josep Serra, Frank Fernández, Jordi Rodrigo, Joan Bosch, Josep Gabriel

Baixos/Barítons

[], Andreas Manz, Oriol Doñate
(Sense foto: Jaume Viñeta)