La Coral Bella Quirze Band busca DIRECTOR o DIRECTORA DE COR

Ens definim com un cor de Gòspel, oberts de mires cap a alguna pinzellada d’estils cosins i veïns. Som un cor amateur, on la majoria dels 50 cantaires té poc o cap coneixement del llenguatge musical. Tenim present que amb el nou director o directora obrim una nova etapa en la nostra història que comença el 2019 celebrant el 15è aniversari.

Si estàs interessat i tens il·lusió d’acompanyar-nos en aquesta nova etapa que se’ns presenta, t’animem a contactar amb nosaltres.  Ens agradarà compartir una sessió d’assaig d’una hora per conèixer-nos.

Per a orientar-te en aquesta tasca t’informem que:

 • Ens hauràs d’ensenyar una cançó de Gòspel o una part d’ella. Agrairem que sigui nova per a nosaltres (per això, indica quina obra en el contacte).
 • Com que volem avançar i continuar creixent fent camí ens agradaria que ens escriguis, breument, un projecte indicant els teus objectius, motivacions i cap a on t’agradaria conduir el cor amb la teva aportació.
 • Tots els cantaires avaluarem la teva mostra com a director considerant el següent:
  1. L’actitud: empatia i motivació mostrada
  2. Projecte presentat
  3. Tècnica Vocal: explicació i exercicis, més els coneixements d’anglès.
  4. Envers l’aprenentatge i el treball de la nova obra musical: musicalitat, melodia, ritme, harmonia de cordes, dicció i lletra en anglès, recursos, eines i tècnica per a obtenir el resultat requerit al cor…
  5. Coreografia i moviment en funció de la cançó que es presenti a treballar.

Envian’s un correu a coral@bellaquirzeband.cat adjuntant Currículum Vitae, el teu projecte escrit (una pàgina màxim) a més de la cançó que ens vulguis ensenyar. Així que puguem et respondrem el més aviat possible.

Ajudan’s a difondre aquesta noticia. Comparteix! Gràcies

 

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.bellaquirzeband.cat/la-coral-bella-quirze-band-busca-director-o-directora-de-cor">
YouTube

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada