La Bella Quirze Band desborda emotivitat en el seu concert a favor d’Oncolliga

Els beneficis aniran destinats a la seu de la Fundació d’Ajuda Oncològica a Sabadell

 

Sabadell (Barcelona), 29 de febrer de 2015.- El cor gòspel de Sant Quirze del Vallès Bella Quirze Band (BQB) va oferir dissabte un concert solidari al Centre Cívic Creu Alta–Can Balsach de Sabadell, on va aconseguir trencar la barrera física entre l’escenari i el públic.

El moment àlgid i més emotiu de la vetllada es va produir, de manera improvisada, quan una cantaire que ha viscut en la seva pròpia pell la malaltia, va fer sortir a tots els companys de la coral que també han sobreviscut a un càncer, donant un missatge d’alegria, força i esperança a les persones que estan passant per les diferents fases d’un procés oncològic, així com als seus familiars.

La BQB ho va donar tot des de la primera estrofa i, amb una extraordinària sintonia amb el seu director, Òscar Altide, va connectar amb un públic entusiasta que va participar de manera activa fins i tot cantant la tornada de la darrera peça.

La recaptació íntegra d’aquest concert benèfic, que ha estat d’uns 1.500 €, es destinarà a Oncolliga Sabadell (Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica).

L’acte també ha comptat amb el suport dels Ajuntaments de Sabadell i de Sant Quirze del Vallès.

 

Sobre la BQB

La BQB, que l’any passat va celebrar el seu desè aniversari, es defineix com a una coral solidària que, a banda de la seva vessant més lúdica, té el neguit d’implicar-se en els problemes socials actuals del seu entorn.

Aquest cor gòspel va néixer el 2005 com una activitat dels pares i mares de l’AMPA del CEIP El Turonet de Sant Quirze del Vallès. En l’actualitat, està format per més de seixanta cantaires i presenta un repertori de cançó gòspel, principalment nord-americana, així com diferents peces musicals ètniques d’arreu del món.

El cor vallesà, acompanyat per un conjunt instrumental format de guitarra, baix, bateria i teclat, té previst un ampli programa d’activitats pel 2016, incloent un intercanvi amb la coral gòspel francesa Pourpre Noir.

 

Per a més informació:
ONCOLLIGA SABADELL

http://www.oncolliga.cat/

E-mail: sabadell@oncolliga.cat

BELLA QUIRZE BAND

www.bellaquirzeband.cat

E-mail: coral@bellaquirzeband.cat 
logo_oncolliga6Logo BQBsolidaria_2015

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada