La Bella Quirze Band connecta Catalunya amb Europa

Amb un concert conjunt amb la coral Pourpre Noire, a la localitat francesa de Ribiers (Alts Alps)

 

Sant Quirze del Vallès (Barcelona), 17 de març de 2016.- El cor gòspel del Vallès Occidental Bella Quirze Band (BQB) oferirà un concert a la localitat francesa de Ribiers, departament dels Alts Alps (Provença-Alps-Costa Blava), convidats per la també coral gòspel Pourpre Noire, d’aquesta localitat, en una actuació conjunta.

El concert es produeix amb ocasió de l’intercanvi programat per la BQB amb aquest cor francès, continuant l’experiència d’intercanvis amb corals estrangeres que es va iniciar l’any 2011 visitant la coral Baraka de Radolfzell, un petit poble alemany prop de la frontera suïssa. La Setmana Santa de 2012 els cantaires alemanys van visitar la nostra vila.

L’intercanvi ha generat una gran expectació: gairebé cinquanta coralins, principalment veïnes i veïns de Sabadell, Terrassa i Sant Quirze del Vallès, viatjaran a Tallard (França) del 25 al 28 de març i està previst que els membres de la coral gòspel francesa els retornin la visita la Setmana Santa de 2017.

La iniciativa permetrà establir lligams d’amistat, gràcies a la música, amb el cor d’aquesta població, ja que la major part dels cantaires vallesans s’allotjaran a les vivendes particulars dels seus membres.

Tenen previst compartir assajos, menjars típics de França i Catalunya, fer una mica de turisme i el concert final conjunt, programat pel Diumenge de Pasqua, dirigit pels directors d’ambdues corals: Cyrille Martial i Oscar Altide.

 

Per a més informació:

BELLA QUIRZE BAND                                                                 Chorale  POURPRE NOIRE

Web: www.bellaquirzeband.cat                                                     Web: www.pourpre-noire.fr

E-mail: coral@bellaquirzeband.cat                                                E-mail: contact@pourpre-noire.fr

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada