Registre

Avís legal: De conformitat amb el que estableix la normativa en matèria de protecció de dades de caràcter personal, us informem que l’entitat Bellaquirzeband es fa responsable de les dades aquí recollides, amb el consentiment dels usuaris. Tenen la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos entre l’entitat i els usuaris del web, o per atendre una sol·licitud de participació a les activitats. Les dades no seran comunicades a tercers, sense una autorització expressa dels interessats, i es conservaran com a mínim mentre es mantingui la relació com usuari del servei, o durant el termini que legalment sigui obligatòria la seva conservació.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, limitació o oposició del tractament, cancel·lació o portabilitat de les dades, tot fent servir l’adreça de correu electrònic coral@bellaquirzeband.cat. Si premeu el botó “Registra” esteu manifestant la conformitat amb el present avís legal.

Podeu tenir més informació sobre Protecció de Dades Personals a la Política de Privacitat publicada al propi web de la Bellaquirzeband.

New User Registration
*Required field