La coral francesa Pourpre Noire visita Sant Quirze

Nota de Premsa

Sant Quirze del Vallès (Barcelona), 16 de maig de 2017.- El cor gòspel Pourpre Noire de la localitat francesa de Ribiers, departament dels Alts Alps (Provença-Alps-Costa Blava), visitarà Sant Quirze del Vallès per retornar la visita que van realitzar una cinquantena de cantaires de la coral gòspel local Bella Quirze Band (BQB), el març de l’any passat.

A banda del regals individuals que cada persona va portar als seus amfitrions, la BQB, com a entitat, va regalar uns llibres d’Història de Catalunya i un mussol a cada cantaire de la coral francesa. Així mateix, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va cedir un llibre de record de la vila i ens va donar una carta de l’Alcaldessa, Elisabeth Oliveras, pel Batlle de Ribiers.

L’intercanvi permet establir lligams d’amistat, gràcies a la música, ja que la major part dels cantaires francesos s’allotjaran a les llars particulars dels membres de la BQB, com van fer allà.

Els membres de Pourpre Noire arribaran a Sant Quirze la tarda-nit del divendres 2 de juny. Durant el cap de setmana els dos cors tenen previst compartir assajos, menjars típics de França i Catalunya, fer turisme per Barcelona i un concert final conjunt, programat pel diumenge dia 4 a les 19h., als exteriors de la Masia de Can Barra, dirigit pels directors d’ambdues corals: Cyrille Martial i Oscar Altide.

Aquest no és el primer intercanvi musico-cultural de la BQB, ja que l’any 2011 van visitar la coral Baraka de Radolfzell, un petit poble alemany prop de la frontera suïssa i la Setmana Santa de 2012 els cantaires alemanys també van visitar el nostre municipi.

El Concert té un cost de 5€, les entrades es poden comprar el mateix dia poc abans de l’hora d’inici del concert.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada