Concert per la Fundació Sant Joan de Déu 11 Juny a 20:10  Església de Sarrià

Concert per la Fundació Sant Joan de Déu 11 Juny a 20:10 Església de Sarrià

Els beneficis aniran destinats a la recerca de la Dermatomiositis Juvenil

La Bella Quirze Band ofereix un concert solidari en favor de l’Hospital Sant Joan de Déu

 

San Quirze del Vallès (Barcelona), 30 de maig de 2016.- El cor gòspel de Sant Quirze del Vallès (Barcelona) Bella Quirze Band (BQB) oferirà un concert solidari, el dissabte 11 de juny a les 20:10 hores, a l’Església de Sant Vicenç de Sarrià (Barcelona).

La finalitat del concert és recollir fons per a la investigació d’una de les anomenades malalties rares: la Dermatomiositis Juvenil que realitza el projecte Rare Commons de l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona.

Aquesta enfermetat, que afecta cada any a quatre nens o nenes de cada milió, té per als cantaires de la BQB cara i ulls, doncs coneixen a la família de l’Anna, una nena de set anys a qui li van diagnosticar la malaltia fa dos anys.

La cinquantena de veus de la BQB, dirigides per Òscar Altide i acompanyades per un conjunt instrumental composat per teclat, bateria, baix i guitarra, oferiran un repertori variat de diversos estils de gòspel que, de ben segur, farà vibrar al públic d’emoció i alegria amb la força i l’espiritualitat habitual de les seves interpretacions.

Les entrades, donatius de 10 €, poden adquirir-se el mateix dia del concert, a partir de les 19 hores, a l’entrada de la mateixa Església.

L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i la generositat de la Parroquia de Sant Vicenç de Sarrià.

Sobre la BQB

La BQB, que l’any passat va celebrar el seu desè aniversari, es defineix com a una coral solidària que, a banda de la seva vessant més lúdica, té el neguit d’implicar-se en els problemes socials actuals del seu entorn.

Nascuda el 2004 com una activitat dels pares i mares de l’AMPA del CEIP El Turonet de Sant Quirze del Vallès, compta avui dia amb 30 sanquirzetens i més de 20 persones de Sabadell i comarca. La BQB ha realitzat més de 100 concerts en els seus onze anys de vida.

Aquest 2016 el cor vallesà ha desenvolupat un ampli programa d’activitats, entre les quals cal destacar un concert ofert a Terrassa (Barcelona) en benefici de la Fundació Miquel Valls per a l’Esclerosi  Lateral Amiotròfica, un concert a Sabadell (Barcelona) en favor d’Oncolliga i un intercanvi realitzat a finals de març amb la coral gòspel francesa Pourpre Noire.

Tenim previst cantar a la Festa Major de Sant Quirze el 4/9 i a l’Auditori de l’ESMUC el dia 1/10.

Per a més informació:

BELLA QUIRZE BAND                                                                                                                       

www.bellaquirzeband.cat                                                                                                                                   

E-mail: coral@bellaquirzeband.cat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada