13 de novembre – Concert de Gospel solidari a favor de T.A.N.U.

13 de novembre – Concert de Gospel solidari a favor de T.A.N.U.

Els beneficis aniran destinats al projecte Nikopol, que desenvolupen conjuntament l’ESMUC i la fundació del territori “De Todo Corazón”.

Amb aquest projecte es dona continuïtat a la tasca que fan les famílies d’acollida catalanes i també als nens més desfavorits de la ciutat. Es fa seguiment de la situació familiar en general, dels estudis amb classes de reforç i es contribueix a l’alimentació de les famílies més marginals. El treball, l’esforç i la dedicació han d’anar en una sola línia des de Catalunya i des d’Ucraïna.
Cantem per un somriure!

Sant Quirze del Vallès (Barcelona), 19 de setembre de 2016.- El cor gòspel de Sant Quirze del Vallès (Barcelona) Bella Quirze Band (BQB) oferirà un concert solidari, el diumenge 13 de novembre a les 19:30h, a l’Escola Superior de Musica de Catalunya (C/Padilla, 155 de Barcelona)

El cost de les entrades serà 10 € si les compreu abans del 11 de novembre a través del correu tanu99ucraina@gmail.com, o bé el mateix dia del concert a 12 €. L’aforament és limitat.

Si no ens podeu acompanyar també podeu col·laborar fent FILA O al número de compte ES97 2100 – 3164 – 71 – 2200150426 i en el concepte Gospel Solidari.

Us animem a venir a passar una bona estona. Serà una divertida tarda musical de solidaritat, a on els components de la Bella Quirze Band cantaran per veure somriure als nens!

L’acte compta amb la col·laboració l’Associació Gaudí Comerç i ESMUC i el suport de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

 

Sobre la BQB

Nascuda el 2004 com una activitat dels pares i mares de l’AMPA del CEIP El Turonet de Sant Quirze del Vallès, compta avui dia amb 30 santquirzetencs i més de 20 persones de Sabadell i comarca. La BQB ha realitzat més de 100 concerts en els seus onze anys de vida. Aquest es ja el que fa 110!

 

Per a més informació:

 

Contacta’ns

T.A.N.U. Ajuda Nens Ucraïna                                        BELLA QUIRZE BAND
Telèfons: 691 812 586 – 692 064 373
E-mail:  tanu99ucraina@gmail.com                          coral@bellaquirzeband.cat
http://tanu.terrassa.net                                              www.bellaquirzeband.cat            

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada