Contacta

657b

Actualment ens fan falta més veus masculines, per el que la prova de noves veus com Tenor, Baríton i/o Baix està oberta tot l’any fins que es digui ho contrari. En canvi, per la prova de noves veus femenines com Soprano, Mezzo i/o Contralt aquesta está programada pels mesos de Gener i/o setembre de cada any.

Si et bé de gust cantar GOSPEL amb nosaltres, et proposem aprenguis una d’aquestes dues senzilles cançons que tenim en el repertori, tot utilitzant el material que trobaràs en els enllaços que a continuació et proposem.

AMEN: Cançó d’escalfament de veu i com a motivació espiritual

THANK YOU LORD: Cançó d’acció de gràcies

Revisa el material que trobaràs separat per corda i selecciona aquella corda en la que et trobis més còmode. Un cop apresa la cançó envia’ns un correu indicant la cançó i corda per tú seleccionada.

Un cop rebuda la teva proposta, ens posarem en contacte amb tú per que el nostre director Oscar Altide et faci la prova de veu  i finalment decideixi la corda més adient on allotjar-te a la coral.

Per a qualsevol tipus de petició i/o consulta la podeu fer o bé, omplemant el següent formulari:

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Avís legal: De conformitat amb el que estableix la normativa en matèria de protecció de dades de caràcter personal, l'informem que l'entitat Bellaquirzeband es fa responsable de les dades aquí recollides, i que davant d'aquesta podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició tot fent servir l'adreça de correu electrònic que es mostra al peu de pàgina. Si premeu el botó "Enviar" esteu manifestant que heu llegit el present avís legal.

o bé, pots enviar-nos un correu electrònic a l’ adreça de sota:

coral@bellaquirzeband.cat

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.